Dünya üzerinde kripto paraya olan ilginin her geçen gün artmasıyla beraber en çok merak edilen sorular arasında gelen Kripto Para Borsalarını siz değerli okurlarımız için tek tek inceleme altına aldık. Özellikle de Coinmama Kripto Para Borsası Güvenilir mi - Para Yatırma hakkında kullanıcıların merak ettiği detayları buradan sizlere açıklamak istiyoruz.
Coinmama Kripto Para Borsası Güvenilir mi - Para Yatırma İşlemi
2013 yılında İsrail merkezli kurulan bir kripto para borsası olan Coinmama sadece Kuzey Kore’ye alım satım konusunda herhangi bir hizmet vermezken, diğer kripto para borsalarında işlem yapan tüm dünya ülkelerinde işlem izni vermektedir.
ABD’de ise sadece 23 eyalette hizmet veren Coinmama Kripto Para Borsasına detaylı bir şekilde göz gezdirmek istiyoruz.
Kredi kartı veya banka kartı ile de kullanıcılarına kripto para alım fırsatını veren Coinmama borsası üzerinden rahatlıkla alım ve satım işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Bunun için 2F doğrulama yöntemini yani kimlik doğrulama işlemini yapmanız gerektiğini belirtelim.
Kullanıcılarına özel olarak cüzdan hesabı oluşturmasına da izin veren bu borsa üzerinden rahat bir şekilde işlemlerinizi yapabilir ve buradan coinlerinizi güvenli bir şekilde saklama şansınızın bulunduğunu belirtelim.
7 gün 24 saat kullanıcılarına canlı hizmet seçeneğini de sunan Coinmama borsası üzerinden müşteri hizmetleri ile sosyal medya hesapları üzerinden de iletişime geçme şansınız bulunmaktadır. Bugüne kadar kullanıcılarının çok yüksek bir şekilde güvenlik açığı bulamadığı bu borsanın da güvenli borsalar arasında yer aldığını belirtelim.
Coinmama Komisyon Oranları
Diğer Kripto para borsalarına göre komisyon oranlarında özellikle de kredi kartı ile alım işlemlerinde son derece yüksek oranları bulunduğunu kullanıcılara belirtmek istiyoruz. Ortalama komisyon oranı olarak %5.5 oranında bir ücret ödemeniz gerektiğini bunun da son derece yüksek bir oran olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.
Bünyesinde sadece 10 adet coin barındıran bu borsanın bunun dışında şu an için diğer coinler ile ilgili herhangi bir alım ve satım fırsatı vermediğini belirtelim.
Kimlik doğrulama işlemi yapmadan üst limit olarak sadece 150 Dolar üst bandında işlem yapma fırsatını sizlere sunmaktadır.
Genel hatlarıyla Coinmama borsasını ele aldık. Tüm kripto borsaları risk taşır. Bu yüzden riske atacağınız paranızın hayatınızı etkilemeyeceğini hesap ediniz. Yatırım tavsiyesi değildir.